logo
Leukegeit
@leukegeit
Geen gemekker maar leukigheid.

logo

Beter leren plannen – mijn 7 tips
Beter leren plannen kun je leren! In dit artikel geef ik je mijn 7 persoonlijke tips hoe ik beter ben geworden in het plannen van taken. Van het plannen van het huishouden tot het plannen van je werk.

logo

Vegan worstenbroodjes
Deze vegan worstenbroodjes worden je nieuwe favoriete snack. De worstenbroodjes zijn een erg superlekker hapje om te serveren tijdens de borrel, op een feestje of een verjaardag.

logo

Vegan boerenkoolstamppot
Afgelopen week had ik ontzettend veel trek in boerenkoolstamppot. Het is het eerste recept met stamppot die je hier aantreft. Deze boerenkoolstamppot staat in een half uur op tafel en is heerlijk zoetig door de zoete aardappel en lichtpittig door de mosterd.

logo

Open over geld #18 – Financieel overzicht van thuisblijfmoeder Stephanie (inkomsten & uitgaven)
Een nieuw financieel overzicht staat voor je klaar! Dit keer geeft thuisblijfmoeder Stephanie een kijkje in haar financiën. Hoe hoog zijn de inkomsten wat zijn de uitgaven? Daarnaast geeft ze tips voor gratis uitstapjes én deelt ze de nodige bespaartips en haar zwakke plek met ons.

logo

Hangop recept met gedroogd fruit en noten
Vandaag deelt Oliver zijn recept voor hangop met gedroogd fruit en amandelen. Heerlijk als ontbijt met wat Libanees platbrood erbij (zoals de Libanezen het eten) of als bijgerecht bij de avondmaaltijd.